Dries Roelvink stelt clubtour uit

Hij wil tenslotte wel groots uitpakken.

Lees ook

Dries Roelvink zou aankomende maanden op clubtour gaan door het hele land, maar zijn management maakte vandaag bekend dat hij de tour een tijdje uitstelt.

LEES OOK: Geer en Goor scheiden hun wegen als duo

Vorig jaar in september gaf Dries al een concert in Paradiso en omdat dat zo'n succes was, vond hij het een goed idee om op clubtour te gaan. Deze negen shows zouden in april en mei plaatsvinden onder de naam 'Ik Kom Eraan'. Dit doet Dries samen met een band van zeven leden onder leiding van Micky Fisser. Vandaag liet de zanger het een en ander weten in een statement. 'Een clubtour door het land met een live band van zeven personen en zeven personen achter de schermen vergt veel tijd, welke ik op dit moment niet heb.'

Drukke agenda

Deze tour wordt Dries zijn eerste en daarom wil hij het groots uitpakken en dat vraagt wel om goede voorbereiding. 'Ik moet mij daarop voor de volle 100% concentreren en dat kan ik gezien mijn drukke agenda niet garanderen'. Met zijn drukke agenda doelt hij vooral op de opnames van een nieuwe realityserie. Wanneer de clubtour nu wel gaat plaatsvinden is nog niet bekend gemaakt, maar de mensen die een kaartje hebben gekocht kunnen hun geld wel terugkrijgen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door driesroelvink_official (@driesroelvink_official) op

BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook