Halfbroer hertogin Meghan hoopt op verzoening en wil goede oom zijn

'Ik zou het geweldig vinden om de kleine prins of prinses te ontmoeten.'

Lees ook

Thomas Markle Jr., de halfbroer van hertogin Meghan, heeft na een tijdje weer van zich laten horen. In de Italiaanse tv-show Live Non è La d’Urso praatte hij vol lof over zijn halfzus en vertelde hij dat hij een goede oom zou zijn voor de royal baby die eraan zit te komen.

LEES OOK: Halfzus Meghan Markle klapt uit de school in nieuwe docu

Het is maar wat vreemd dat Thomas Markle Jr. dit nu opeens zo graag wil en de kans is ook niet zo heel groot dat hij de baby vaak gaat zien. Hij waarschuwde Queen Elizabeth en prins Harry namelijk net voor het huwelijk nog dat de hertogin een gevaar was voor de koninklijke familie. Nu laat hij weten waarom hij dit deed en dat hij er heel anders naar kijkt. 

'Ze zei me dat ik alleen maar verre familie was. Dat frustreerde me. Ik kon het niet geloven, we waren zo close toen we opgroeiden!', vertelde hij, nadat hij haar 'liefdevol, warm en intelligent' noemde. 

Verleden

Thomas en hertogin Meghan hebben sinds 2011 al geen contact meer en dit is iets wat Thomas zelf niet heel goed snapt. Toch laat hij dit achter zich. 'Ik ben er voor Meghan en ik wil dat we opnieuw een familie kunnen zijn. Wat ik wil zeggen: ik hou heel veel van je en ik wil dat we samen een familie kunnen vormen. Elke nieuwe baby die in onze familie geboren wordt, is belangrijk. Ik zou het geweldig vinden om de kleine prins of prinses te ontmoeten.' Het lijkt er in ieder geval wel op dat Thomas nu het beste met zijn halfzus voor heeft. Of dat ook wederzijds is, is afwachten…

BRON: LIVE NON È LA D'URSO, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook