Willem-Alexander reageert op gezondheidsproblemen Máxima

Wij zijn wel benieuwd wat ze nou precies heeft gedaan...

Lees ook

Tijdens de vijftiende editie van NLdoet afgelopen vrijdag was Willem-Alexander ook weer aanwezig. Hij gaf daar een update over zijn vrouw, die er niet bij was vanwege een medische ingreep.

LEES OOK: Oranjes: wind, water en een knap kasteel

NLdoet is de jaarlijkse vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. Naast Willem-Alexander waren ook prinses Beatrix en prins Constantijn bezig met onder andere koperen en zilveren instrumenten te poetsen in Huizen. 

Ingreep

Eerder werd al bekend gemaakt door de Rijksvoorlichtingsdienst dat koningin Máxima een kleine medische ingreep heeft ondergaan. Veel mensen vroegen zich af wat het zou zijn en of het wel goed ging met de koningin. Willem-Alexander voelde zich geroepen om hier even op te reageren en iedereen gerust te stellen.  

Rust

'Ze doet iedereen heel veel groeten. Het gaat echt goed met haar en je hoeft je absoluut geen zorgen te maken. Natuurlijk is het veel leuker om het met haar samen te doen. Maar het doktersadvies zei: even tot het weekend rust', vertelde Willem-Alexander bij NLdoet. Het is niet bekend wat voor medische ingreep Máxima precies heeft ondergaan. 

BRON: NL DOET, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook