Yoga-liefhebbers opgelet: deze yoga guru komt naar Amsterdam

En wees er snel bij met kaarten kopen.

Lees ook

Aankomende vrijdag nog niets te doen? Het atletische kledingmerk lululemon opent dan namelijk de deuren van zijn eerste winkel in Nederland. Yoga-ambassadeur Baron Baptiste geeft een yoga lesje weg tijdens de opening.

LEES OOK: Hilarisch maar supervet: de extreme jassen van Moncler

Om haar aankomst in Amsterdam nog even te onderstrepen, organiseert lululemon een groot community yoga evenement in de sfeervolle omgeving van Het Scheepvaartmuseum. Onder leiding van wereldwijde yoga-ambassadeur Baron Baptiste vindt de krachtige yoga flow plaats op vrijdag 15 maart om 19.00 uur. Plaatsen zijn beperkt.

Baron Baptiste heeft al jaren een eigen yoga methode en die wordt door veel mensen wereldwijd gedeeld. Op deze manier inspireert hij miljoenen mensen wereldwijd om hun doel te leven en een verschil te maken voor zichzelf en anderen.

Bedrijf

Het merk lululemon is in 1998 in Vancouver opgericht als yoga-merk dat de wereld wil verbeteren. Ze verkopen kleding voor yoga, hardlopen, fitness en nog meer. Het bedrijf beheert 426 winkels over de hele wereld en 30 locaties in Europa. Benieuwd naar de opening van aankomende vrijdag? Bezoek dan gerust de Hartenstraat 13 in de Negen Straatjes in Amsterdam. Klik HIER om kaartjes te kopen voor het event.

 

BEELD: LULULEMON

Laatste nieuws

Zie ook