Kim en Kanye helemaal klaar voor vierde Kardashian/West-baby

Alleen nog een nieuwe, grotere auto en de baby kan komen.

Lees ook

Hoewel de Kardashians afgelopen weken in een flinke familiecrisis zaten, is er nu weer wat leuker nieuws. Kim en Kanye verwachten namelijk al heel snel hun vierde kind en de ouders zijn er helemaal klaar voor.

LEES OOK: Arme Khloé: de realityster laat voor het eerst van zich horen

Kim vertelde de wereld in januari dat zij en Kanye voor de vierde keer vader en moeder worden. Diezelfde maand liet ze weten dat de draagmoeder al een tijdje zwanger is. Dit is voor het stel het tweede kind dat met een draagmoeder verwekt wordt. Wanneer Kim zelf zwanger zou worden zou ze het risico lopen op zwangerschapsvergiftiging en daarom doet het showbizzkoppel het op deze manier. 

Uitkijken

Het hele gezin lijkt ontzettend uit te kijken naar de komst van hun kleine. Dit laat een bron aan E! News weten. 'Kim en Kanye hebben er echt zin in! Ze kunnen niet wachten totdat hun vierde baby er is. Ze hebben het kamertje voor de kleine al helemaal klaar gemaakt en brengen nu de laatste dingen aan kant. Ze denken er ook over om een nieuwe auto aan te schaffen. Met vier kinderen en een paar nanny’s hebben ze een wagen nodig waarin de hele familie past.' Wanneer het broertje of zusje van North, Saint en Chicago precies geboren wordt is nog niet bekend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

BRON: E! NEWS, BEELD: BSR AGENCY, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook