Is dit het nieuwe hondje van de Sussex’jes?

Prins Harry kwam met iets harigs dat kwispelde naar zijn werkbezoek!

Lees ook

Dat prins Harry en hertogin Meghan vorig jaar een hondje in huis hebben genomen als maatje voor Guy de Beagle is bekend. En eindelijk is duidelijk wat voor eentje het is.

Zelfs het stel zelf liet zich op een gegeven moment ontvallen dat iedereen het mis had qua labrador, golden retriever of Jack Russell. Intussen lieten ze in het midden wat het dan wél was. En het lijkt erop dat het een spanieltje is geworden: gisteren chopperde prins Harry voor een werkbezoek naar Cannon Hill Park…

… waar een hondje uit de heli kwam en lekker in de wei ging rennen terwijl de hertog van Sussex zijn zaken afhandelde. Qua energie en lichaamstaal past dit gedrag goed bij een jonge hond en het is natuurlijk altijd feest om met je vader mee te mogen naar zijn werk.

© Meghan Markle / Instagram 

Guy de Beagle emigreerde met Meghan mee vanuit Canada, haar andere hond Bogart zou te oud zijn geweest voor de verhuizing. 

© Getty Images 

Guy settelde echter vlot in zijn nieuwe leven: op de trouwdag van zijn baasje, reed hij naast de Queen op de achterbank naar de bruiloft op Windsor Castle. 

 

Openingsbeeld © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook