Priyanka Chopra en hertogin Meghan kunnen niet meer door een deur

En daarom was Priyanka ook afwezig op de babyshower.

Lees ook

Hoewel hertogin Meghan Markle en Priyanka Chopra eerst goede vriendinnen van elkaar waren, lijkt dat nu een beetje over te zijn. Onlangs trouwde Priyanka met zanger Nick Jonas en hertogin Meghan was daarvoor uitgenodigd, maar niet aanwezig. Toch leek ze wel tijd te hebben voor andere evenementen.

LEES OOK: Zien: Prins Harry grapt dat hertogin Meghan's baby niet van hem is

De reden voor hertogin Meghan's afwezigheid was haar zwangerschap. Toch was ze nog wel in staat om naar New York en Marokko te reizen en dat vond Priyanka maar wat vreemd. Volgens Page Six is dat ook een van de redenen dat Priyanka afwezig was op de babyshower van de hertogin.                              

Vriendschap

Een insider laat aan Page Six weten: 'Priyanka was overstuur. Hun vriendschap is voorbij, tenzij Meghan haar excuses aanbiedt. Ze heeft het gevoel dat Meghan haar en hun vriendschap niet respecteert.' Niet iedereen is het hier mee eens. Een andere bron vertelt: 'Er zijn helemaal geen problemen tussen de twee. Het zijn vriendinnen en iedereen die het tegendeel beweert verkondigt onwaarheden.' Of de twee daadwerkelijk het contact hebben verbroken is niet bekend.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Arvind Pandey (@shabdbeej) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) op

BRON: PAGE SIX, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook