Tim Douwsma en vriendin klaar voor een kleintje

'Dat zouden we allebei heel erg mooi vinden.'

Lees ook

Tim Douwsma (31) maakte kort geleden bekend dat hij verliefd is op Elske Wind (30), een vriendin die hij al vijftien jaar kent. De twee zijn sinds vorig jaar zomer een stel en hebben allebei een grote kinderwens.

LEES OOK: Zien: de nieuwe vriendin van Tim Douwsma

Ze hebben elkaar leren kennen toen ze 15 en 16 jaar oud waren. Tim en Elske waren in die tijd al stapelgek op elkaar, maar dat is uiteindelijk toch niets geworden. 'Het gevoel voor elkaar is eigenlijk nooit weggeweest in al die jaren.' De twee hadden bijna geen contact meer in de jaren die volgden, maar toen Elske vrijgezel werd kwamen ze weer samen. 'Dat was een heel bijzonder moment. Dit moest gewoon zo zijn, voor mij is zij de ware.'

Kinderwens

En omdat ze voor elkaar de ware zijn, vertelt Tim aan het weekblad Weekend dat ze beiden een kinderwens hebben en die samen graag willen vervullen. 'Dat zouden we allebei heel erg mooi vinden.' Het is alleen niet zo dat Elske al zwanger is. 'Mocht het gebeuren, dan is het natuurlijk fantastisch. Maar ze is niet nu al zwanger, hoor!' Wie weet binnenkort leuk babynieuws uit Friesland!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

BRON: WEEKEND, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook