Hertogin Kate met de kinderen naar het zwembad

Royal quality time is... bommetjes maken.

Lees ook

In tegenstelling tot geruchten dat de Cambridge'jes per privéjet naar de sneeuw zouden zijn vertrokken, bleken ze gewoon in Norfolk te zitten.

De schoolvakantie van prins George en prinses Charlotte is doorgebracht in hun buitenhuis Anmer Hall. Kate trakteerde de oudste twee op een middagje zwemmen in een hotel-met-spa in de buurt, vermoedelijk het Knights Inn hotel, waar ze al snel werden gespot. 

Een gast vertelde aan de Mirror dat Kate een wijnrood badpak droeg, haar haar in een staart droeg en volledig was opgemaakt. Waterproof, nemen we aan. Ze bleven een half uurtje in het zwembad, waar de kinderen hun duikvaardigheden oefenden.

© BSR Agency

"De kinderen gedroegen zich heel netjes en ze oefenden allebei duiken vanaf de kant," zegt een ooggetuige. "Kate organiseerde wedstrijdjes voor ze en  sloeg op het water bij wijze van startschot. George won alle wedstrijdjes. Charlotte duikt vanuit hurkpositie met haar handjes omhoog. Kate was heel bemoedigend. Op een gegeven moment dook George even onder en moest Kate hem grijpen, toen was hij even huilerig en klampte hij zich aan haar vast, maar even later was hij alweer aan het zwemmen." Kate trekt er wel vaker op uit met haar oudsten, deze foto's zijn van zomer vorig jaar. 

 

Openingsfoto © Kensington Palace

 

Laatste nieuws

Zie ook