René Froger hoopt voor de zomer vijftien kilo lichter te zijn

Maar daarvoor moet hij wel het een en ander laten staan.

René Froger is net als bijna iedereen gek op lekker eten, maar voortaan moet hij dat wat vaker laten staan voor eigen gezondheid. De zanger laat aan Veronica Magazine weten graag wat kilo's te willen af te vallen.

LEES OOK: Karin Bloemen: 'Ik was er zo klaar mee, met dik zijn'

Als René iets aan zichzelf zou mogen veranderen zou hij voor gewichtsverlies kiezen. 'Tja, ik moet eigenlijk altijd op mijn gewicht letten. Maar ik zou liever vijftien kilo lichter zijn', vertelt hij in Veronica Magazine.

Zomer

Er moet wel wat vaart achter het gewichtsverlies zitten, want René wil nog voor de zomer zijn kilo's kwijt zijn. 'Deze zomer moet ik de Alpe d'Huez op en daarvoor moet er zeker nog wat af. Dat is ook voor mijn gezondheid beter.'

Hema-worst

Om zijn doel ook daadwerkelijk te bereiken moet de zanger wel het een en ander laten staan. Zo is hij bijvoorbeeld gek op de oriëntaalse keuken. 'Een goede kip kerrie gaat er altijd in. Maar eerlijk gezegd ben ik ook groot fan van stamppot andijvie met gehakt of zo'n Hema-worst.' Mmm, dat wordt dan even afkicken van de worsten voor René. Succes!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rene Froger (@rene.froger) op

BRON: VERONICA MAGAZINE, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws