Benja Bruijning: ‘Anna is een sfeermaker op de set’

En hij moet eigenlijk best wennen aan het samenzijn op de set.

Anna Drijver en haar vriend Benja Bruijning spelen samen in de serie Nieuwe Buren, maar Benja laat aan tijdschrift JAN weten dat dat best wel wennen is, aangezien het stel de dag daarvoor bijvoorbeeld nog samen voor hun zieke kind zorgde.

LEES OOK: Jan Versteegh begint eigen oppascentrale in Amsterdam

Het is niet de eerste keer dat het stel samenwerkt in een serie. Eerder zagen we ze al in de Nederlandse serie Zwarte Tulp. Benja en Anna hebben samen een kind, genaamd Lea. En dat maakt het apart, maar zorgt er ook wel voor dat ze op een andere manier en een andere blik naar elkaar kunnen kijken. 'O ja, zo ben jij op de set, zo doe jij dat. Zeker als je de nacht ervoor nog samen boven het bed van een ziek kind hebt gehangen', vertelt Benja. 

Bewondering

"Anna is een sfeermaker op de set. Zij is iemand die binnenkomt met grapjes, verhalen. Ze is op een positieve manier heel aanwezig en daarnaast natuurlijk ook een onwijze verschijning. Ze bruist gewoon." Dat Anna zich niet laat tegenhouden en niet kleiner maakt dan dat ze is, bewondert Benja het meeste aan haar.

Stilstaan

Anna zelf laat weten dat dit vooral komt, omdat ze niet wil stilstaan. 'Voor anderen klinkt het misschien rommelig en vermoeiend, al die dingen door elkaar. Maar ik gedij op een of ander manier heel goed wanneer er veel om me heen gebeurt.'

Benja is hierin totaal verschillend. 'Hij vindt het fijner om zich te focussen, in plaats van met van alles tegelijk bezig te zijn. Maar ondanks al die verschillende projecten word ik wel steeds kritischer.' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Drijver (@annadrijver) op

BRON: JAN, BEELD: BSR AGENCY

Laatste nieuws