Bea’s Buzz: de prinses en het nachtleven

Dat heeft prinses Beatrice weer: altijd nét een fotograaf als ze lodderig een nachtclub uitrolt.

Lees ook

Prinses Beatrice van York ontpopt zich tot ware kroegtijger, inclusief prettige buzzy exit. We've all been there, right?

Nu houdt Bea wel kroegentochten op zijn royals. Dat wil zeggen dat ze louter deftige en discrete clubs frequenteert, zoals Albert's, Loulou's en het legendarische Annabel's (genoemd naar Annabel Elliot, de zus van Camilla, de hertogin van Cornwall, maar dit terzijde).

Binnen duikt ze meteen het VIP-deel in met haar 'vrinden' en wordt er stevig door geschonken. Soms vergeet ze dat de papz haar vijanden zijn en gaat ze olijk met hen in gesprek. 

Uit de wilde jaren van William en Harry weten we dat aristo's graag schier dodelijke cocktails in een schaal geserveerd krijgen, om daar met zijn allen met een rietje uit te lurken.

Beatrice wordt nooit echt dronken tijdens haar stapavonden, maar kweekt wel zichtbaar een relaxte buzz.

Wel een beetje sneu voor haar dat die, doorgelopen en wel, gaarne wordt vereeuwigd op het moment dat ze naar haar auto met chauffeur zwikt…

…dan wel liefdevol wordt ondersteund door de uitsmijter, na een marathonsessie van meer dan acht uur bij Annabel's. In dat licht ziet ze er nog best fris en fruitig uit, toch? 

 

Foto's © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook