Shocking: vrouw draait door in gebruik tan injections

En het klinkt eigenlijk niet zo heel logisch.

Lees ook

Martina Big en haar man Michael Eurwen uit Duitsland waren allebei blank, maar hebben beiden bruiningsinjecties gehad en zijn nu allebei donker. Artsen beweren zelfs dat het stel nu donkere kinderen gaat krijgen. In het tv-programma This Morning vertellen ze er over.

LEES OOK: Deze natuurlijke behandeling geeft hetzelfde effect als botox en fillers

Het stel gebruikte het hormoon Melanotan om de huid donkerder te maken. Wanneer je Martina nu ziet zul je nooit geloven dat ze voorheen een blank model was met felblond haar. Overigens beweert ze dat maar drie prikken van het hormoon haar huid zoveel donkerder maakten.

Twitter

Fans vroegen op Twitter aan het stel over donkere kinderen, omdat het onmogelijk lijkt vanwege hun DNA. 'Hebben artsen je gezegd dat je baby zwart zal zijn?' Martina antwoordde daarop: 'Ja, ze zeiden dat ze zwart zullen zijn. We hebben ook gesproken over borstvoeding en of het veilig is voor mij om een ​​baby te krijgen. 'Natuurlijk zal het een mix van mij en Micheal zijn', vertelde Martina. 'Maar ik ben er vrij zeker van dat het zwart zal zijn, maar als het melkchocolade is of een beetje lichter maakt het niet uit.'

Identificatie

 'Ik kan duidelijk voelen dat ik zwart ben, maar het is moeilijk om de juiste woorden te vinden om het te beschrijven.'  Martina vloog vorig jaar zelfs naar Kenia, om zich te laten dopen als een echte Afrikaanse vrouw. Het is overigens niet de eerste keer dat Martina in het nieuws kwam. Ze bereikte eerder de krantenkoppen, omdat ze haar borsten enorm had vergroot. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MartinaBigFanClub (@martinabigfanclub) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VIDEO2FONE™ (@video2fone) op

BRON: THIS MORNING, TWITTER, BEELD: INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook