Yolanthe deelt groot nieuws

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft haar eigen kledingcollectie gelanceerd!

Lees ook

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft haar eigen kledingcollectie gelanceerd! Maar dat niet alleen… er is ook een kidscollectie, met kleine Xess Xava als model.

LEES OOK: Yolanthe poseert naakt met vis (en zij niet alleen)

Eigen merk

Yolanthe zit geen seconde stil. De brunette kondigde vandaag op Instagram aan dat ze haar eigen kledinglijn XaXa heeft opgezet. Maar daar blijft het niet bij, ze heeft ook een collectie voor kinderen ontworpen: Bananas&Bananas.We waarschuwen je: je smelt direct bij het zien van de schattige pakjes. Een hoop vrolijke kleuren, tropische printjes en stoere looks vind je in de collectie.

Ibiza feeling

Op de website XaXa boutique kun je de dameskleding, sieraden en kidscollectie vinden. Op Ibiza heeft Yo haar eigen winkel waar ze de items ook verkoopt. Waar ze haar inspiratie vandaan heeft gehaald is dan ook gelijk duidelijk, want door de Ibiza-feeling van de sieraden, flared broeken en sexy jurkjes wil je direct een vlucht boeken naar het Spaanse eiland.

Je kunt de dames collectie HIER bekijken en kids collectie is HIER verkrijgbaar voor kinderen van 0 tot 5 jaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be Fearlessly Authentic. ? Build Character! #Bananas_and_Bananas #Coolkids ??? SHOP NOW ➡️ www.xaxaboutique.com

Een bericht gedeeld door Bananas&Bananas (@bananas_and_bananas) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be Positive! ? Children copy what you teach them.. let them smile ? #Bananas_and_Bananas SHOP NOW ➡️ www.xaxaboutique.com

Een bericht gedeeld door Bananas&Bananas (@bananas_and_bananas) op

BRON: GRAZIA, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook