Thomas Markle hoopt op contact met dochter hertogin Meghan

'Laat alsjeblieft iets van je horen.'

Lees ook

Hertogin Meghan's vader Thomas Markle hoopt weer in contact te komen met zijn dochter. Dat zei hij in het televisieprogramma Good Morning Britain.

LEES OOK: 'Prins George' ziet tante Meghan niet zitten

Het contact tussen hertogin Meghan en Thomas is al een lange tijd niet goed. Meg's vader en moeder zijn gescheiden toen ze zelf drie jaar oud was. Van haar twaalfde tot haar achttiende woonde ze bij Thomas, maar later is de relatie tussen de twee slechter geworden. Hij was zelfs niet aanwezig op de bruiloft van zijn dochter. Sterker nog, hij heeft prins Harry nog nooit ontmoet. 

Volgens Thomas zelf was hij afwezig vanwege zijn gezondheidsproblemen en een operatie. Het Britse koningshuis denkt daar anders over. Volgens bronnen zouden ze ontevreden hebben gereageerd op persmomenten die Thomas rondom de bruiloft heeft georganiseerd. 

Contact

Nu, een paar maanden later hoopt Thomas Markle weer in contact te komen met zijn dochter. 'Ik hou zoveel van je. Je bent mijn dochter en ik zou graag iets van je willen horen. Ik ben ervan overtuigd dat we onze geschillen kunnen oplossen, want we zijn familie. Laat alsjeblieft iets van je horen.'

Presentator Piers Morgan was benieuwd of Thomas nog wel contact heeft met hertogin Meghan's moeder Doria Ragland. Hierop antwoordde hij: 'Ik zit in het donker, net als jij.' Misschien zit er een hereniging aan te komen tijdens de feestdagen?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Royal Life Europe (@royal_life_europe) op

BRON: GOOD MORNING BRITAIN, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook