Harry en hertogin Meghan gespot in Berlijn

En Donald Trump binnenkort in Amsterdam!

Lees ook

Wie Madame Tussauds kent, weet dat er onwijs veel wassen beelden staan van beroemdheden. Nou waren er op de kerstmarkt in Berlijn ook twee beelden te bewonderen: die van Harry en Meghan. Maar… tot grote schrik van bezoekers kwamen die ineens tot leven.

LEES OOK: Zien: hertogin Meghan straalt op Fashion Awards en showt babybuik

Voor veel mensen was het wel even schrikken toen de twee nep royals tot leven kwamen. Madame Tussauds stuurde afgelopen dinsdag twee random acteurs met siliconen maskers en feestelijke kleding de straat op. Ook deelde het poppenmuseum foto's van het 'royalpaar' in kersttruien. En eerlijk is eerlijk, ze lijken er echt op. Het koningshuis zelf heeft nog niet op de stunt gereageerd.

Trump

Niet alleen Harry en hertogin Meghan worden levensecht de straat op gestuurd. In Amsterdam is in de kerstvakantie Donald Trump aan de beurt. Een acteur met een siliconen masker zal de bezoekers laten schrikken. Het is de eerste keer dat in Amsterdam met deze techniek wordt gewerkt. Of het goede of juist negatieve reacties op zal leveren, we wachten het af. Van 21 tot en met 31 december kun je hem opzoeken in Amsterdam.

BRON: HLN, PANORAMA, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook