Chantal Bles: ‘Met tranen van geluk hebben we genoten’

Chantal Bles en haar man Robert Doornbos zijn in een heuse nachtmerrie beland. Eerder werd bekend dat hun tweeënhalf jaar oude dochtertje Jada Mylena ernstig ziek is. Ondanks de moeilijke tijd, blijft het gezin positief.

Lees ook

Chantal Bles en haar man Robert Doornbos zijn in een heuse nachtmerrie beland. Eerder werd bekend dat hun tweeënhalf jaar oude dochtertje Jada Mylena ernstig ziek is. Ondanks de moeilijke tijd, blijft het gezin positief. Jada heeft een onvergetelijke Sinterklaas gehad. 'Met tranen van geluk hebben we genoten', aldus Chantal.

LEES OOK: Danie Bles: 'een eigen kledingmerk begin ik nooit meer'

"8 maanden geleden hadden we de angst dat we dit soort gebeurtenissen niet meer zouden meemaken met onze prinses Jada", schrijft de styliste op Instagram. "Met tranen van geluk hebben we genoten, zo intens genoten van onze familie maar vooral van onze kindjes Jada & Josh". Onlangs beviel Chantal van haar tweede kind, zoontje Josh (5 maanden).

Rollercoaster

Robert Doornbos vertelde eerder tegen Shownieuws: "We zijn samen sterk. We vechten elke keer met Jada mee, maar het is een lange taaie rit en vrij onvoorspelbaar en onzeker dus dat is pijnlijk." Natuurlijk krijgt het stel veel steun, maar dat maakt ook dat ze dagelijks worden aangesproken. En dat maakt het voor Chantal en Robert naar eigen zeggen "lastig om het soms even los te laten". Het meeste respect hebben ze voor Jada: "Ze gaat er heel sterk mee om, het is wel indrukwekkend om te zien hoe zo’n klein kindje zo’n veerkracht heeft."  We wensen de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook