Kate en William geven kerstfeest in paleis

De hertog en hertogin van Cambridge kunnen wel wat hebben, ook sneeuwballen van hun personeel. Take note, afdeling Sussex.

Lees ook

Kerstfeest in Kensington Palace! De hertog en hertogin van Cambridge gaven een vrolijk kerstfeestje voor kinderen van luchtmachtpersoneel dat momenteel op Cyprus is gestationeerd. 

Het stel werd bij de entree onthaald op een sneeuwkanon dat net even wat harder werd gezet toen ze passeerden. Achter hen een deel van Team Cambridge, in Foute Kersttruien.  

Kate droeg een Schotse ruit-rok van Emilia Wickstead met een vestje van Brora.

Kate, zelf jarenlang RAF-vriendin en verloofde, hield een speech.

Er werden vele handen gedrukt.

Er waren uiteraard cadeautjes voor de kinderen en lekkere dingen voor iedereen.

De hertogin van Cambridge laat niet zomaar een knuffelbaby links liggen.

En prins William leerde Christmas Crackers maken. 

Morgen vliegen Kate en William naar de RAF-basis op Cyprus voor een kerstfeestje met vaders en moeders van deze kinderen, die daar momenteel gestationeerd zijn. Ze nemen dan de tekeningen en de cadeautjes die op het feest in Kensington Palace zijn gemaakt mee. Vermoedelijk zal William daar een toespraak houden, als Honorary Air Commander.

In het licht van roddels over 'dictatoriale prins Harry' en 'veeleisende hertogin Meghan'' (wat daar dan ook van waar is) is het toch aardig om te zien en misschien ook wel veelzeggend dat Team Cambridge gewoon sneeuwballen gooit naar hun bazen.

 

Foto's © ANP, Kensington Palace, Getty Images, label ID's door Rebecca English 

Laatste nieuws

Zie ook