Calm down, dear: Kate sust hertoginnenrel

De hertogin van Cambridge laat subtiel weten dat er níets aan de hand is #noblessoblige.

Lees ook

Na de vele geruchten en speculaties over haat en nijd tussen de hertogin van Sussex en de hertogin van Cambridge, besloot die laatste het een en ander te ontkrachten.

Hertogin Kate bezocht met prins William Leicester voor een herdenking van het helikopterongeluk dat daar plaats had bij het voetbalstadion.

Daarbij maakte ze ook een rondje langs het verzamelde publiek, waarbij haar werd gevraagd of ze 'blij was voor Meghan en baby'.

"Ja, absoluut," antwoordde Kate resoluut. "Het is zo'n bijzondere tijd. En een neefje of nichtje voor George, Charlotte en Louis, het is allemaal heel speciaal."

De hertogin van Cambridge verklapte bovendien dat haar eigen kinderen al buitengewoon opgewonden waren over de komende kerst, omdat ze op school al kerstliedjes aan het oefenen waren. "En Louis wordt al zo groot! Ik kan er met mijn hoofd niet bij dat hij al zeven maanden is. Het wordt een grote jongen!"

Nu lag het niet in de lijn der verwachtingen dat Kate eens zou uitpakken met roddels over haar schoonzusje, maar het pleit wel voor haar, om in ieder geval haar best te doen de kou uit de lucht te halen.

Voor de fashionista's onder ons: de hertogin van Cambridge droeg een Catherine Walker.

En een cheeky jongeman vroeg én kreeg een kus.

Hier zie je een verslagje van het bezoek.

Lees meer:

 

Foto's © ANP, Getty Images, Kensington Palace

Laatste nieuws

Zie ook