Beau Monde Christmas Giveaway: hannah giftset

Beau Monde viert de feestdagen met de grote Christmas Giveaway!

Lees ook

Beau Monde viert de feestdagen met de grote Christmas Giveaway! Vanaf 5 december staat Beau Monde dagenlang in het teken van chique cadeaus, glamorous gifts en pretty presentjes. Elke dag onthullen we online een supercadeau. Doe mee en misschien win jij wel die overnachting in een vijfsterrenhotel, een superdeluxe beauty treatment, kostbare crème, fabulous fashion-item of een van de vele andere beeldschone prijzen! Hou Facebook en Instagram in de gaten want elke dag verschijnt er een nieuwe winactie.

Vandaag te winnen: hannah giftset t.w.v. €200,-. Deze actie is alleen geldig op 8-12-2018. 

Dit pakket zit vol geweldige huidverbeterende producten. De Cleansing MilkSensitive Skin LotionVitamin ComplexOxys Genes en Touch of Colour zijn perfect om je huid mee te verzorgen en te verbeteren zo net voor de feestdagen. De producten zijn overigens na de feestdagen ook geweldig om je huid extra te verzorgen na al het slechte eten! 

Cleansing Milk: Deze hydrofiele milk is geschikt voor de meest gevoelige huid en reinigt je huid uiterst zacht, maar tevens intensief. Hydrofiel reinigen betekent dat de producten die je daarbij gebruikt met water vermengbaar zijn, zonder te schuimen. Dit zorgt ervoor dat de huid diepgaand gereinigd wordt op een heel milde en effectieve wijze en vooral zonder uit te drogen! Hierdoor blijft de natuurlijke huidbarrière intact en voelt de huid na het reinigen zacht, fris en comfortabel aan.

 Sensitive Skin Lotion: Met deze zachte en frisse lotion kalmeert je huid voelbaar en de structuur van de poriën wordt zichtbaar verfijnd. Hierdoor ervaar je direct een natuurlijke frisheid en onthul je een stralende teint! 

Vitamin Complex: Deze heerlijke gezichtsspray is een vitaminerijke succesformule die de huid hydrateert en zorgt voor de juiste vitamines. Doordat je deze spray gebruikt voordat je een crème aanbrengt, wordt de crème beter opgenomen en heb je ook veel minder crème nodig. Bij het dragen van make-up is het ook een geweldige fixatiespray! 

Oxys Genes: Zuurstof is van essentieel levensbelang, ook voor de huid. Deze crème geeft de huid een krachtige zuurstofboost tot diep in de huidcellen voor een hernieuwde vitaliteit, meer stevigheid en een opvallend frisse, goede doorbloede en stralende teint! Letterlijk een verademing voor iedere huid! 

Touch of Colour: Pips de aan het kerstdiner of winter in? No way, want met Touch of Colour tover je direct een stralend vleugje kleur op je gezicht! Het zorgt direct voor een ‘flawless’ teint dankzij een mix van hoogwaardige, gekleurde pigmentpoeders die direct matterend en kleurcorrigerend werken op je huid. Een mix van siliconenoliën vullen kleine oneffenheden onmiddellijk op en laten je teint mooi egaal en gematteerd achter. Het heeft tevens een direct optisch rimpelverminderend effect, doordat je fijne lijntjes onmiddellijk opgevuld worden en dankzij het soft focus effect van de poeders optisch gladstrijken.

Zo doe je mee

Laatste nieuws

Zie ook