Roxeanne Hazes doet schokkende onthulling uit verleden

Rox' liefdesleven is in het verleden een stuk minder rooskleuriger geweest.

Roxeanne Hazes is helemaal happy met haar grote liefde Erik. Toch is haar liefdesleven in het verleden weleens een stuk minder rooskleuriger geweest.

LEES OOK: Buitenlandse media duiken massaal op Ratelband

Agressieve gozer

In een interview in de nieuwe LINDA.man vertelt de zangeres openhartig over de gevaarlijke man in haar leven toen ze zestien jaar oud was. “Op mijn zestiende leerde ik een heel foute jongen kennen, een agressieve gozer die mij regelmatig sloeg."

Blauwe plekken

Roxeanne durfde niet weg te lopen en besloot de blauwe plekken op haar lichaam te verbergen. Nu houdt niemand of niets moeder Rachel voor de gek, waardoor de waarheid al snel aan het licht kwam. “Ik dacht dat niemand het in de gaten had, maar het was mijn moeder opgevallen dat ik steeds in een joggingpak sliep in plaats van in mijn T-shirtje. Op een dag stond ze erop dat ik me voor haar zou uitkleden.” Eenmaal alles te hebben gezien besloot Rachel het heft in eigen handen te nemen en de desbetreffende jongen op te bellen met de waarschuwing uit de buurt van haar toen nog maar 16-jarige dochter te blijven. 

Verkeerd zelfbeeld

Hoewel de dochter van André Hazes sr. zich voornam zich zo nooit meer te laten vernederen, was dit typisch een gevalletje 'makkelijker gezegd dan gedaan'. “Van mijn zelfbeeld was niet veel meer over na die relatie. Hij zei constant dat ik te dik was, maar bleef me wel allerlei vieze dingen te eten geven – een soort feeder, eigenlijk. Ik mocht geen make-up gebruiken en hij had het liefst dat ik de hele dag in een coltrui rondliep, bij wijze van spreken.” Gelukkig ligt deze tijd ver achter Roxeanne en is ze vandaag de dag dolgelukkig met haar verloofde Erik en hun zoontje Fender. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

 

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

 

Laatste nieuws