‘Estelle tijdens overval gewurgd’

Ze heeft ernstig letsel aan de overval overgehouden.

Lees ook

Estelle Cruijff is afgelopen weekend beroofd en mishandeld in Amsterdam. Terwijl het eerst leek op niet zo ernstig letsel, lijkt Estelle nu een hersenschudding te hebben en zelfs te zijn gewurgd. 

LEES OOK: Estelle Cruijff op gruwelijke wijze beroofd

De Nederlandse presentatrice is door drie mannen beroofd en heeft daar ernstig letsel aan overgehouden. Misdaadjournalist John van den Heuvel en zijn team zitten midden in het onderzoek. 'Ze heeft een hersenschudding en is echt flink te grazen genomen. Ze hebben voor haar gevoel echt geprobeerd haar te wurgen, omdat ze niet snel genoeg meewerkte', laat hij weten aan RTL Boulevard.

Mentaal

Estelle zelf laat niet veel los over de overval, maar John van den Heuvel laat weten dat de presentatrice het er ontzettend moeilijk mee heeft. Fysiek komt ze er wel overheen, maar mentaal wordt het zwaar. 'Zeker als je weer ergens naar toe wil waar het gebeurd is. Dan komt dat natuurlijk allemaal weer naar boven.'

Rolex

Tijdens de overval is op brute wijze Estelle's gouden Rolex van haar arm getrokken. Volgens John is de kans groot dat het horloge binnenkort wordt aangeboden op internet. Hij roept iedereen dan ook op om in z'n achterhoofd te houden dat dat een gestolen horloge is. Wees dus alert!

BRON: RTL BOULEVARD, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook