Met deze crème straal jij als menig Hollywoodster

Speciaal voor het aankomende herfstseizoen heeft Image Skincare de 'Vital C'-lijn uitgebreid.

Lees ook

Droom jij ook van een stralende en gehydrateerde huid? Het merk Image Skincare is zeer geliefd onder de bloggers, beautygoeroes en consumenten. 

 

LEES OOK: Beautytips: zó stel je je skincareroutine samen

Speciaal voor het aankomende herfstseizoen heeft Image Skincare de 'Vital C'-lijn uitgebreid met twee nieuwe, fijne producten. De 'Hydrating Water Burst' bestaat uit een mix van natuurlijke botanische ingrediënten. Ideaal om je grauwe winterhuidje weer sprankelend te maken.

Vital C

De 'Vital C Hydrating Water Burst' heeft een gelachtige structuur en breng je gemakkelijk met één beweging aan op je gezicht. De Hydrating Water Burst maakt gebruik van een nieuwe baanbrekende technologie waarbij de bundels werkzame stoffen uiteenspatten zodra het in aanraking komt met je huid. Dit zorgt voor een gehydrateerde huid en gaat tekenen van ouderdom te lijf. Perfect toch? 

Abonnement

Bij een abonnement op Beau Monde ontvang je nu een Hydrating Water Burst Vital C van Image Skincare t.w.v. € 59. Het product is een verademing voor de huid. Al bij één applicatie geeft de gelachtige structuur een boost aan hydratatie en anti-aging. De mix van anti-oxidanten, hyaluronzuur, vitamines en pep-tides is perfect voor een stralende en jonge huid! De actie is geldig tot 31 december 2018. Ga naar www.beaumonde.nl/cadeau.

 

 

 

BEELD: ISTOCK

Laatste nieuws

Zie ook