Beroemd, beeldschoon en bijna bloot: BN’ers in de nieuwe Beau Monde

Deze zeven dames vertellen over hun eigen lichaam en over hun droomlichaam.

Lees ook

Beroemd, beeldschoon en bijna bloot. In de nieuwste Beau Monde zijn deze BN'ers in volle glorie te zien in hun mooiste lingeriesetjes. Online vertellen ze hoe ze denken over hun lichaam (en dat van andere celebrettes).

LEES OOK: Jennifer Lawrence: 'Ik ben onzekerder dan dat ik zou willen'

tekst Thea Tijssen

Sonja Bakker

LEKKER IN JE VEL
“Mede dankzij mijn vriend Barry met wie ik nu een jaartje samen ben, voel ik me lekker. We hebben het erg gezellig. Mijn werk en de kinderen gaan ook goed. Deze zomer zijn Barry en ik tien weken op reis geweest. Dan let ik wel op, maar we blijven Bourgondiërs. Ik moet er wel wat voor doen om in shape te blijven. Ik schommel altijd zo'n twee kilo. Als ik aankom, krijg ik appelwangen en gaat het op m’n kont en borsten zitten.”

BEAUTIFUL BODY
“Nicolette van Dam! Ze heeft rondingen, én ze is een leuk persoon met een sympathieke uitstraling. Ik zie veel knappe vrouwen met een chagrijnig smoelwerk. Dan kun je nog zo’n mooi lijf hebben, als je het niet uitstraalt, vind ik het niks. Het hele plaatje moet aanspreken.”

Abbey Hoes

LEKKER IN JE VEL
“Ik ben wat voller dan anderhalf jaar terug, maar alles werkt. Destijds was ik een maandje vrij en bokste twee keer per dag in de sportschool omdat ik dat zo leuk vond. Nu ben ik een stukkie zwaarder, maar ik was toen niet per se gelukkiger. Mijn geluk hangt niet af van hoe ik eruit zie. Ik kan me niet heugen wanneer ik voor ’t laatst in de sportschool was. Verder doe ik niet spastisch over m’n eten, maar ik eet ook niet alleen maar ongezond.”

BEAUTIFUL BODY
“Toevallig zag ik vanochtend op Instagram Bella Hadid in een balletpakje. Toen dacht ik: damn girl! Maar ik vind het lastig, omdat die Hadid-chicks best veel hebben laten doen. Dus ja: ze heeft mooie verhoudingen, maar ze is wel nep."

Jamie Li

LEKKER IN JE VEL
“Ik ben een twee kilo-schommelaar. Als die eraf zijn, zit ik lekker in m’n vel. Als ze er weer bij zitten, draag ik ander soort kleren. Nu zit ik er net tussenin, dat is prima. Qua eten heb ik levenslang: ik moet altijd opletten. Al heb ik nu dé manier gevonden die bij me past: NewFysic. Dat combineer ik met mijn eigen lifestyle. Ik doe het niet heel streng, maar het is wel mijn basis.”

BEAUTIFUL BODY
"Ik vind het prachtig wanneer een lichaam ultravrouwelijk is. Een wespentaille en ronde, volle billen. Dan kom ik al gauw bij Fajah Lourens, Rens Kroes, Maan, Yolanthe en Negin Mirsalehi. Ik kan uren scrollen door de Insta's van deze dames en dan dubbelklik ik me een ongeluk, zo mooi."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bikini check, Corona check, nieuwe Cura vacay vlog gezien, nog niet check? Wat?! Ga snel kijken, link in bio!

Een bericht gedeeld door Jamie Li (@mrsjamieli) op

Dewi Pechler

LEKKER IN JE VEL
“Ik zit heel lekker in mijn vel, mag niet klagen. Je hebt altijd ups en downs, maar momenteel gaat het goed. Zelfvertrouwen komt overigens echt met de jaren. In mijn puberteit was ik onzeker over álles. Dat kan echt je functioneren beïnvloeden. Vroeger ging ik ook niet zonder make-up over straat, dat doe ik nu wel. Het interesseert mij allemaal niet zo, dat is heerlijk. Mijn advies? Accepteer wie je bent en hou van jezelf."

BEAUTIFUL BODY
"Beertje van Beers heeft een goed lijf. Het is allemaal puur natuur als ik het zo zie. Daar ben ik sowieso van, want tegenwoordig willen zelfs vrouwen die al mooi zijn van zichzelf, het nog perfectioneren. Beertje heeft een ultiem vrouwelijk lichaam, het klopt in verhouding en het is allemaal strak."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#throwback #photoshoot @jeroenvanlelieveldphotography ?

Een bericht gedeeld door ♡ ?★ⅅ℮Ⓦİ ★?♡ (@dewipechler) op

Tess Milne

LEKKER IN JE VEL
“Ik voel me momenteel de rijkste vrouw van het universum dankzij de allerliefste baby, Cairo, en dito man. Maar ik heb ook een hoop stress omdat we bijna gaan verhuizen. Zit ik lekker in mijn vel? Het voordeel van moeder worden, is dat je in het begin minder tijd hebt om over dingen als je figuur na te denken. Natuurlijk verandert je lichaam na de zwangerschap, maar ik had verwacht dat het extremer zou zijn. In het begin wilde ik wel een paar keer horen dat mijn man me nog steeds aantrekkelijk  vond, want ja, mijn lichaam is anders. Maar overall ben ik tevreden met hoe mijn lijf de zwangerschap heeft doorstaan.”

BEAUTIFUL BODY
“Mijn collegaatje en vriendin Veronica van Hoogdalem. Sowieso heeft zij de beste taille ever. Ik hou van haar zandloperlichaam: het ultieme beeld van vrouwelijkheid.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh Hello…

Een bericht gedeeld door Tess Milne (@tessmilne_) op

Veronica van Hoogdalem

LEKKER IN JE VEL
“Ik ben sinds januari gestopt met roken en daardoor wat aangekomen. Mijn gezicht en heupen zijn boller. Al heeft dat ook met leeftijd te maken. Mijn moeder zei al een paar jaar: ‘Je moet niet denken dat je voor eeuwig in dat kinderlichaam blijft.’ Persoonlijk vind ik mijn lichaam nu het leukst, omdat er eindelijk wat gebeurt. Het was tien jaar lang hetzelfde. Ik heb dat nooit zo ervaren, tot ik laatst naar mijn lichaam keek en dacht: zo hoor ik er dus uit te zien! Zo heeft mijn zus dikke billen, dat zit in de familie, dus die krijg ik ook. Ik sport overigens niet. Ik ben al gestopt met roken hè! Eén gezond ding op z’n tijd.”

BEAUTIFUL BODY
Katja Schuurman! Misschien een beetje een open deur, maar zij wordt zo mooi ouder. Sommige vrouwen hebben dat. Mooie rondingen heeft ze altijd gehad, en ze heeft mooie borsten – niet van Moeder Natuur, I know – maar toch leuk.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik ben vandaag wel 2 keer in de Ikea geweest. ?Living my life like it’s golden hoor hey jongens

Een bericht gedeeld door Veronica van Hoogdalem (@veronica_insta) op

Rahima Dirkse

LEKKER IN JE VEL
“Ik heb geen maatje XS, maar ben gelukkig vrij gestroomlijnd. Alles is netjes verdeeld, daar ben ik blij mee. Toen ik werd verkozen tot Miss Nederland was dat een compliment voor mijn uitstraling, maar ik vind mezelf niet mooier dan daarvoor. Wel wordt mijn huid nu beter verzorgd. Ik gebruikte voorheen dag- en nachtcrème van de Lidl, nu heb ik een Hannah-huidcoach. Heerlijk om zonder make-up de straat op te gaan – iets wat ik daarvoor nooit deed. Maar ik heb even veel moeite met in de spiegel kijken als voor de verkiezing. Misschien moet ik eerst de Miss Universe-titel winnen, wil ik geloven dat ik echt mooi ben, haha.”

BEAUTIFUL BODY
Doutzen Kroes heeft zo’n mooi lijf! Ik ontmoette haar laatst en weet: er zit uren werk in – qua trainen in de sportschool – maar het is wel heel mooi. Veel mannen hebben een ander ideaalbeeld, maar ik vind zo’n slank, afgetraind lijf geweldig. Ze stond daar in een mooie jurk, alles was mooi in proportie en ze heeft ook nog billen. Ze was geen uitgemergelde kleerhanger.”

Meer weten over deze zeven schoonheden? Je leest het in de nieuwe Beau Monde die nu in de winkels ligt.

Laatste nieuws

Zie ook