Look Of The Weekend: Zwangere Meghan op reis

En ze ziet er iedere dag weel geweldig uit.

Lees ook

Prins Harry en hertogin Meghan zijn samen zestien dagen lang op werkbezoek in o.a. Australië. Meg ziet er meestal uit om door een ringetje te halen en nu de babybuik ook goed te zien is, is het allemaal extra leuk. Daarom hebben we hertogin Meghan's outfits van afgelopen weekend even op een rijtje gezet. 

LEES OOK: Sussex Squad! Deze mensen laten Harry en Meghan shinen

Bij een bezoek aan Hervey Bay droeg de hertogin een comfortabele, zomerse jurk van & other stories en als je goed kijkt kun je de babybuik al zien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) op

Hertogin Meghan stralend bij een bezoek aan Kingfisher Bay in een simpele jurk met split van Reformation.

Tijdens de zeilfinale van de Invictus Games in Sydney droegen de hertog en hertogin een jas die niet te koop is, maar de oorbellen die Meg hier draagt zijn duur genoeg om ze even te noemen. De oorbellen zijn van Natalie Marie jewellery en zijn meer dan €1.500,-. Niet in 't water vallen, Meg…

In Sydney's Hyde Park bezochten de hertog en hertogin de Anzac memorial en Meg droeg een zwarte, simpele jurk van Emilia Wickstead  en een clutch van Givenchy. 

Bij een bezoek aan een jongerenverdedigingsprogramma op MacArthur Girls High School droeg de hertogin een blauwe, wijd uitlopende midi dress van Roksanda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Duchess of Sussex #RoyalVisitAustralia

Een bericht gedeeld door Kensington Royal (@kensingtonduchess) op

Tijdens een bezoek aan Bondi Beach droeg hertogin Meghan een gestreepte, lange strandjurk van Martin Grant. Staat hij haar niet beeldig?

BRON: MEGHANSFASHION, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook