Monique: ‘André is veranderd, doordat het weer goed zit in z’n hoofd’

André en Monique zijn closer dan ooit.

Lees ook

Terwijl het een paar maanden geleden leek op een breuk voor het stel, zijn André Hazes en zijn Monique Westenberg closer dan ooit. André schuift het dan ook niet onder stoelen of banken dat hij graag met Mo wil trouwen en een tweede kindje wil.

LEES OOK: André Hazes was bang voor Avicii-scenario

André en Monique zijn afgelopen week verhuisd van hun woonwagen naar een villa in Rotterdam. Nu dit achter de rug is, staat André eind oktober eerst nog drie dagen in de Ziggo Dome om concerten te geven, maar daarna zou hij graag met Monique willen trouwen. Mo laat aan de Telegraaf wel duidelijk weten hoe ze er een paar maanden geleden over dacht. 'Voor mij was het huwelijk even geen optie meer. Als hij mij in die rotperiode had gevraagd was het echt een nee geworden. We hebben er flink voor moeten knokken om ons gevoel van geluk te vinden.'

Boodschappen

Monique vertelt dat ze blij is dat André zelf weer mee helpt aan het huishouden. 'André is veranderd, doordat het weer goed zit in zijn hoofd.' 'De hoofdpijn die hij had, is gelukkig verdwenen. In onze beginperiode, toen hij nog niet zo populair was als nu, deed hij vaak boodschappen. Het siert hem dat hij dat nu weer doet, want voor hem is dat, door zijn bekendheid, geen vijf minuten werk.' Nu is het afwachten wanneer André op z'n knieën gaat en wanneer het stel nog zo'n schattige baby krijgt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???. (? @edwinsmulders )

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goedemorgen!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

BRON: DE TELEGRAAF, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook