Harry & Meghan: 76 werkbezoeken in 16 dagen

Meghan neemt haar geheime wapen mee: stylist en BFF Jessica Mulroney.

Lees ook

Het is zo ver: de hertog en hertogin van Sussex zijn in Sydney om morgen te beginnen aan een Royal Tour die hen in 16 dagen langs 76 zwaaimomenten in Australië, Tonga en Nieuw-Zeeland zal leiden.

De aankomst werd door de Australische media live uitgezonden, wat wel iets zegt over de opwinding over de komst van prins Harry en hertogin Meghan, die net bekend maakten dat ze hun eerste kind verwachten.  Om die reden slaat Meghan Fiji over, daar heerst het Zikavirus. 

Op het programma staat ook hun aanwezigheid bij de Invictus Games, die dit jaar in Sydney worden gehouden. Zulks vraagt een gedegen voorbereiding en voor leuke plaatjes ook regelmatig (lees: gemiddeld drie keer per dag) een verkleedpartij. Bij een Royal Tour is een gevolg van tien tot twaalf mensen aan assistenten, secretaressen en hulptroepen als een personal kapper en kamenier gebruikelijk.

© Meghan Markle Instagram

Team Sussex is volgens de Daily Mail uitgebreid met Meghans beste vriendin Jessica Mulroney die van Toronto (daar woont ze met haar man Ben en hun drie kinderen) naar Sydney zal vliegen als officieus lid van het gevolg. Dat wil zeggen dat ze niet op de loonlijst staat en zelf alle kosten vergoed, al kun je je voorstellen dat de Sussex'jes haar fatsoenlijk betalen uit hun privévermogen.

Hoewel het voor Meghan fijn zal zijn haar BFF in de buurt te hebben om op terug te kunnen vallen voor het toch best pittige programma, is het vanuit fashion-oogpunt minder boeiend. Jessica is de drijvende kracht achter de soms al saaie of gekunstelde stijl van Meghan (deze niet al te geslaagde mix van een trenchcoat en zomerjurk was een vondst van Jessica…) , dus laten we hopen dat ze voor de komende weken ook wat verrassingen in petto heeft, zeker in verband met het beginnende babybuikje en een beetje comfort. De tour eindigt op woensdag 31 oktober in Rotorua in Nieuw Zeeland.

 

Foto's © ANP, Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook