Laura Ponticorvo getrouwd met grote liefde

De vlogger deelt de eerste trouwfoto en wauw, wát een bruidsjurk!

Lees ook

Laura Ponticorvo (32) is in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Ryan Rijger. De vlogger deelt de eerste trouwfoto en wauw, wát een bruidsjurk!

LEES OOK: Droomhuwelijk voor Kim Kötter en Jaap Reesema in Oostenrijk

Laura is gehuld in een prachtige bruidsjurk van J’Aton Couture – gekocht bij Bloomfeld – en Ryan draagt een pak van Genaio. De Italiaanse bruiloft duurt maar liefst drie dagen, dus we zijn benieuwd welke pareltjes Laura nog meer uit de kast gaat halen. De Youtube-ster zal ongetwijfeld beelden van haar grote dag delen, maar daar moeten de kijkers nog even op wachten.

Foto

Op Instagram schrijft ze: “10-09-2018 ben ik getrouwd met mijn grote liefde. Het is ons sprookje dat werkelijkheid is geworden en ik kan het nog steeds niet geloven allemaal. Zoveel emoties, blijdschap, tranen van geluk en liefde op het allermooiste plekje van Italië. Lieve Sjoe Sjoe wat maak je mij gelukkig. Deze dag voelt als een droom en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je te delen. We gaan nu verder genieten van onze driedaagse bruiloft en ik zal uiteraard binnenkort veel meer foto’s posten. Heel veel liefs van ons.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LAURA PONTICORVO (@lauraponticorvo) op

BRON: INSTAGRAM, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook