Dít droeg hertogin Meghan op haar eerste gala

Liefhebbers van een beetje glamour & chic morden zich door de avond heen.

Lees ook

Tijdens haar verloving vergezelde ze prins Harry al eens naar een fundraiser, maar nu heeft ze haar eerste echte gala als royal achter de rug. Hoe ging het?

De Sussex'jes bezochten samen een speciale galauitvoering van 'Hamilton' in theater Victoria Palace in Londen. De avond dient om aandacht te vragen (en geld in te zamelen) voor Harry's charity Sentebale. Meghan zag de voorstelling al eens op Broadway en het stel zag 'm samen al eens privé, dus het zal ze meer om het netwerken zijn gegaan dan om de uitvoering zelf.

Voor het gala koos Meghan een tuxedo dress van het Canadese label Judith & Charles. Een smokingjasje als mini-jurk dragen is geen voor de hand liggende keuze voor een royal die naar een gala gaat, maar past weer wel bij haar moderne stijl, dus whatever rocks her boat. Haar lange benen kwamen er in ieder geval goed in uit. 

Erbij een clutch van (vermoedelijk) Jimmy Choo en haar verlovingsring kwam ook nog even leuk in beeld. 

De musical vertelt het levensverhaal van de Amerikaanse politicus en 'founding father' Alexander Hamilton en de geschiedenis achter de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog in hiphop. In 2016 werd de musical bekroond met een Pulitzerprijs.  Hamilton was de eerste minister van Financiën van de Verenigde Staten. De musical gaat om de strijd om de staten te verenigen achter de grondwet.

En eens even lekker speechen na afloop kan aan prins Harry worden overgelaten. Jammer dat hij niet even doorzong! 

Na afloop poseerden de Sussex'jes ook nog even met de hele cast. A good time was had by all, surely. 

 

Foto's © Getty Images, label ID's: HeavenLM en Meghan's Mirror

Laatste nieuws

Zie ook