Nieuw: in deze boutique draait alles om avocado’s

Weet je nog, dat verhaal van het allereerste avocado-restaurant met gerechten in de vorm van ware kunstwerkjes?

Lees ook

Weet je nog, dat verhaal van het allereerste avocado-restaurant met gerechten in de vorm van ware kunstwerkjes? En dat naast Amsterdam, ook héél de wereld op zijn kop stond?

Dit kleine zaakje in de Pijp werd ontvangen met lange rijen van avocado-aficionado's op de stoep. Elke. Dag. Weer. Het is een echt Disneyland voor de Avocadofans onder ons. De Amsterdamse masterminds achter dit concept, Ron Simpson en Julien Zaal, breiden The Avocado Show nu uit met een nieuw type outlet: The Avocado Show Boutique – 't all day counterconcept dat iedereen aan hun portie avocado's helpt. De eerste boutique opende deze maand aan de Willemsparkweg in Amsterdam Zuid. 

Internationaal

De boutique is het beste van The Avocado show in een 'to stay, to go, to deliver' concept. Het compacte menu bestaat uit onder andere avocado-toast, salades, poké bowls en de Avogarden, die binnen enkele minuten besteld, gemaakt en geserveerd worden. Met de opening van de eerste boutique is The Avocado Show klaar voor internationale uitbreiding. Simpson: 'We hebben alle wijze lessen van 't restaurant en onze fans samengevat om het concept van The Avocado Show overal ter wereld neer te kunnen zetten.' Eerder ontving het duo al een miljoeneninvestering van investeringsbedrijf Orange Wings van avocadovedetten Shawn Harris en Adrielle Dankier. Voor het restaurant überhaupt open was hadden ze al 80 franchise-aanvragen binnen. Inmiddels staat de teller op ruim 200 geïnteresseerde partijen over de hele wereld. Wow!

Mooi eten

‘Het restaurant in De Pijp is voor gasten die de tijd willen nemen voor de full experience; The Avocado Show Boutique is voor iedereen die lekker snel, mooi en gezond wil eten. Op elk moment van de dag.’ Je dagelijkse dosis healthy food scoren was nog nooit zo easy. Wij zijn fan!

 

Waffle in love with this one. #theavocadoshow #amsterdam #depijp #avocado #berry #waffle #dessert

Een bericht gedeeld door The Avocado Show (@theavocadoshow) op

 

Laatste nieuws

Zie ook