Spannend! De eerste schooldag van prinses Estelle

En we mochten helemaal mee tot in de klas!

Lees ook

Nieuwe rugzak? Check. Vrolijke opwinding bij de hoofdpersoon? Check. Tikje spanning bij de ouders? Check! Kroonprinses Victoria en prins Daniel brachten samen prinses Estelle van Zweden voor het eerst naar school.  

Niet meer alle vrijheid van de wereld, overdag niet meer even snel met haar vader of moeder naar het park, het zal even wennen zijn voor Estelle.

Maar volgens haar ouders (prins Daniel had voor de gelegenheid zijn Bond Schurk-look weer eens van stal gehaald) is ze er 'erg aan toe'. Hare Koninklijke Hoogheid leek dan ook niet al te bedrukt toen ze het terrein van Campus Manilla opliep. Ze droeg een jasje van Bonpoint en schoenen van Pom d'Api voor haar educatieve debuut. 

De loop naar school deed een beetje denken aan die van Victoria, toen ze in 1984 zelf voor het eerst naar school ging. Vic volgde de Smedslättsskolan in Bromma.

Als de school bevalt, blijft Estelle er tot ze een al wat oudere puber is. Broertjes en zusjes krijgen voorrang boven nieuwkomers, dus prins Oscar kan over een paar jaar gewoon ook aanschuiven. 

LEES MEER Prinses Estelle van Zweden naar topschool 

Foto's © Kungahuset

 

Laatste nieuws

Zie ook