Wil je zien: prins Albert en zijn leuke puberzoon!

Chic pak, brede grijns:Alexandre Grimaldi-Coste (14) is helemaal het heertje.

Lees ook

Er zijn vaders die hun buitenechtelijke kinderen negeren, zoals koning Albert van België. En er zijn er die gewoon een vader voor hen zijn, zoals prins Albert van Monaco.

Zoals bekend heeft Albert uit eerdere relaties twee kinderen: dochter Jazmin Grace (26) met Tamara Rotolo, en zoon Alexandre Grimaldi-Coste (14), met Nicole Coste. Sinds Albert in 2005 staatshoofd werd, liggen de contacten met zijn oudste twee kinderen veel minder gevoelig dan toen zijn vader prins Rainier nog leefde.

 

Een bericht dat is gedeeld door @miss_nostalgiamc op

Zowel Jazmin als Alexandre hebben geen titel en komen niet in aanmerking voor de troonsopvolging, maar hebben wel een goede band met hun vader en brengen regelmatig vakanties door in Monaco.

Toen Alexandre het sacrement van het vormsel afhamerde (over een doop heeft een kind niets te zeggen, met het vormsel kiest een puber bewust voor de kerk) reisde zijn vader dan ook helemaal naar Londen om erbij te zijn en het feest mee te vieren. Delia Attal (rechts), een goede vriendin van Nicole, zette er foto's van online.  

© Delia Attal / Instagram

Alexandre had zo te zien een leuke dag en een mooi feest, rechts zijn moeder Nicole. Congrats, Alex! 

 

Openingsfoto © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook