Wat je nog niet wist over Mamma Mia: Here We Go Again

Het verhaal kreeg een andere wending.

Lees ook

Oh, wat waren we blij toen vorig jaar werd aangekondigd dat er een nieuwe Mamma Mia-film zou komen. We mean, Pierce Brosnan, Meryl Streep, Amanda Seyfried na tien jaar weer herenigd? Dat kon alleen maar heel erg leuk worden. Alleen liep dat toch anders…

Bummer

Het verhaal kreeg een andere wending. De film ging dit keer vooral over het leven van Donna back in the days. Daarbij bleek de sterspeelster ook nog eens overleden te zijn. Een flinke bummer, dus.

Gelukkig maakt de Britse actrice Lily James veel goed en is en blijft de film geweldig, maar toch vragen we ons af waarom de makers ervoor kozen om Donna te laten overlijden? Nu heeft La Streep een overvolle agenda en kan het zijn dat ze geen gaatje kon vinden, maar dat is volgens director OI Parker niet de reden dat Donna het loodje moest leggen.

Verhaallijn

"Het was zoeken naar het beste verhaal om te vertellen, dat voor iedereen werkte. Dít was het." En dus kregen de liefhebbers Donna niet meer dan enkele minuten te zien. "Ik denk dat dit de mooiste en emotioneelste manier was om het verhaal te vertellen. Uiteraard is het allemaal besproken met iedereen en Meryl was erg blij met de verhaallijn."

Ah, het heeft dus niks te maken met het drukke werkschema of omdat Meryl geen zin had om naar Europa af te reizen voor de opnames. En laten we eerlijk zijn: die paar minuten dat de actrice er wel in zit, zijn hierdoor misschien juist extra speciaal. 

BRON: GRAZIA, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook