Huh, zijn dat hertogin Kate en prinses Charlotte?

Kensington, Orpington en ook twee broers - het is echt even opletten.

Lees ook

Je moet even twee keer kijken of het niet toch echt de dames Cambridge zijn. Maar nee, het zijn hun dubbelgangers: prinses Charlotte heeft haar eigen professionele lookalike!

Het meisje is ongeveer even oud als het prinsesje en heet Scarlett Evered. Haar moeder Victoria werd al snel na de geboorte van Scarlett regelmatig aangesproken op de gelijkenis met Charlotte. Scarlett was vijftien maanden toen ze al professioneel werd vertegenwoordigd door een lookalike agency en twee modellenbureaus.

Echt werken is er uiteraard niet bij, heel af en toe werkt ze mee aan fotoshoots met lookalikes van Kate en William en doet ze wat modellenwerk. Zo speelde ze al mee in drie supermarktcampagnes.

Heel grappig is dat Scarlett ook zelf soms niet het verschil ziet tussen zichzelf en de vierde in lijn van de troon, als ze Charlotte op televisie ziet.

"En als ze prins William op tv ziet, denkt ze dat het Simon is, de prins William lookalike met wie ze soms werkt," aldus haar moeder.

"Zelf zie ik overigens wel verschillen tussen Scarlett en Charlotte. Scarlett heeft een andere kleur ogen en iets lichter haar en dat laten we gewoon zo. Er is genoeg gelijkenis. En ze is dol op prinses Charlotte en vooral haar jurken. Ze heeft er echt totaal geen bezwaar tegen om die stijl te kopiëren.

Scarlett woont in Orpington, Kent, met haar ouders Andrew en Victoria Evered, en haar broers Nathan (7) en Harrison (10), voor wie ze óók een prinsesje is. Zij het dan eentje met aanzienlijk meer vrijheid dan Charlotte. 

 

Foto's © BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook