Acteur Tom Hardy viel bijna in slaap tijdens huwelijk Harry & Meghan

Het kostte de acteur moeite zijn ogen open te houden.

Lees ook

Tom Hardy was een van de gelukkigen die het huwelijk van de Britse prins Harry en Meghan Markle van dichtbij mocht bijwonen. Toch kostte het de acteur moeite zijn ogen open te houden, biecht hij op in een interview met de Britse Esquire.

LEES OOK: Daar zijn we weer! Deze royals slaan geen bruiloft over

Tom vocht in St George's Chapel, waar Harry en Meghan op 19 mei trouwden, tegen de slaap. Vlak voordat hij in het vliegtuig naar Groot-Brittannië stapte, stond hij in New Orleans nog op de set van zijn nieuwe film Fonzo. Tom maakte zelfs extra lange dagen, zodat hij de bruiloft bij kon wonen. "En daar zat ik dan, ik kon nauwelijks uit m'n ogen kijken. Ik kon niet in slaap vallen, dat was wel het laatste wat ik wilde. Veel mensen staarden, maar gelukkig niet naar mij."

In het interview laat Tom niet veel los over de bruiloft en het besloten feest dat na het uitwisselen van de huwelijksgeloften plaatsvond. "Het is heel privé." Wel zegt de acteur veel respect te hebben voor de prins, die hij ontmoette tijdens een polowedstrijd. "Harry is een f-king legende."

BRON: PANORAMA, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook