Verliefd! Prins Philippos heeft (eindelijk) verkering

Verdorie, wéér een kans verkeken om prinses te worden!

Lees ook

Jarenlang stond prins Philippos van Griekenland (32) en Denemarken hoog in de lijstjes van felbegeerde vrijgezellen, maar helaas voor wie met prinsessenambities rondloopt: hij heeft een vriendin.

Voor alle duidelijkheid: dat is niet dame met de roze jurk op de foto, dat is zijn zus prinses Theodora. Tot voor kort zijn date op menig officieel event, maar Theodora heeft tegenwoordig een vriend en ook Philippos heeft dus een relatie.

 

Een bericht dat is gedeeld door @ninaflohr op

De prins is de  jongste zoon van koning Constantine en koningin Anne-Marie van Griekenland en een neef van prins Philip, de man van koningin Elizabeth van het Verenigd Koninklijk. De dame die zijn hart heeft gestolen is Zwitserse Nina Flohr (31), dochter van VistaJet multimiljonair Thomas Flohr. VistaJet is een private jet charter bedrijf. Handig om in de familie te hebben! 

De tortels scharrelden al een tijdje discreet met elkaar, maar nu Nina kiekjes van hen online heeft gezet, mag de rest van de wereld het blijkbaar ook weten. Ze maakten het een en ander wereldkundig tijdens een huwelijk van vrienden in Blenheim Palace.

 

Een bericht dat is gedeeld door @ninaflohr op

Afgaand op haar insta is Nina een reislustig type en is ze dol op haar hond Gustav. Philippos is prins in naam alleen, de monarchie van Griekenland is in 1974 afgeschaft. Zijn ouders wonen er nu als burgers, net als zijn broer prins Nikolaos en diens vrouw prinses Tatiana. Philippos groeide op in Londen en woont en werkt tegenwoordig in de financiële wereld van New York. Mocht het tot weddings bells leiden, dan wordt Nina wel prinses, want de titels mochten de Grieken houden. 

 

Openingsfoto © Patrick van Katwijk / Getty Images   

Laatste nieuws

Zie ook