Zanger Mick Harren trok pistool in kroeg

Zanger Mick Harren verbaasde vriend en vijand door een pistool te trekken afgelopen vrijdag. 

Lees ook

Zanger Mick Harren verbaasde vriend en vijand door een pistool te trekken afgelopen vrijdag. 

LEES OOK: Thomas Markle over Meghan: 'Kille meid met kapsones'

Volgens de Telegraaf is de volkszanger opgepakt nadat hij in zijn woonplaats Purmerend een pistool tegen het hoofd van zijn voormalige stiefzoon zette. Nu beweert Micks andere zoon vandaag in De Telegraaf dat het om een nepwapen zou gaan. 

"Ze gooiden een barkruk naar hem toe. Uit angst heeft hij toen de neprevolver uit zijn jaszak gehaald", vertelde Bowy aan de krant. Zijn voormalige stiefbroer Joey "rende daarop keihard naar het politiebureau". "Mijn vader is erachteraan gegaan om zichzelf aan te geven, wetende dat het niet slim was wat hij heeft gedaan." Volgens Bowy zag de politie "al snel" dat Mick geen echt wapen op zak had.

Rare telefoontjes

De volkszanger zou al jaren in de clinch liggen met zijn ex Pascale en haar zoon Joey. "Hij wordt al jaren bedreigd door zijn stiefzoon", zei Bowy, die ook vertelde dat er bij de politie honderden aangiftes liggen. "Ik ben erbij geweest dat mijn vader rare anonieme telefoontjes kreeg in de auto. Maar volgens de politie is dat niet te traceren. Joey heeft zelfs een keer bij mijn vader voor de deur gestaan met een revolver. Maar omdat er geen camerabeelden van zijn, kunnen we het niet bewijzen."

Mick krijgt waarschijnlijk maandag te horen of zijn voorarrest wordt verlengd. Omwille van de privacy wilde de politie niet bevestigen dat de vrijdag in Purmerend aangehouden man Mick Harren is. Wel werd bevestigd dat er een arrestatie is verricht in verband met "een incident met een vuurwapen".

BRON: PANORAMA, BEELD: ANP

 

Laatste nieuws

Zie ook