Lief filmpje: Queen en kleinkinderen op Balmoral

Paarden, pony's, corgi's - koningin Elizabeth weet wel hoe ze haar jonge familieleden moet vermaken.

De Schotse residentie van koningin Elizabeth is door de jaren heen een geliefde plek geweest om vakantie te vieren voor de hele familie.

Er is een nieuw filmpje opgedoken waaruit op te maken valt wat ze daar zoal doen. Het is rond 1992 gemaakt, de Queen gaat op pad met haar kleinkinderen, paarden, pony's en uiteraard haar honden. Heel grappig is dat je al een beetje kunt zien hoe de karakters van de kleinkinderen zijn.

Zo zie je prins William heel geduldig en plichtsgetrouw de pony vasthouden waarop zijn nichtje prinses Beatrice zit. Die best een kleine haaibaai blijkt te zijn in het aansporen van de pony. Haar zusje prinses Eugenie is de dreumes die gezellig meedribbelt, maar later afhaakt. De jongen op het witte paard is Peter Phillips, later zie je ook prins Harry nog rijden, op een bruin paard. En met een bravoure die duidelijk maakt dat hij weet wat van een paard vallen en er weer opklimmen is: hij speelt niet voor niets zo goed polo tegenwoordig. Neemt de Queen niet lekker de regie? #alseenbaas!

 

Foto © PA Images  

Laatste nieuws