Sarah Ferguson werd betere moeder voor prinsessen Beatrice en Eugenie

Sarah Ferguson zet zich al jaren in voor vrijwilligerswerk en wordt hierdoor naar eigen zeggen een beter mens én moeder door. 

Lees ook

Wat doe je met een bekende naam? Daar maak je op een goede manier gebruik van. Sarah Ferguson oftewel Fergie, zet zich al jaren in voor vrijwilligerswerk en wordt hierdoor naar eigen zeggen een beter mens én moeder door. 

LEES OOK: Sarah Strikes Again! 'O, Majesteit wat bent u toch geestig!'

Children in Crisis

De liefdadigheidsorganisatie die door Sarah is opgericht focust zich op het verbeteren van onderwijs op scholen op het opleiden van leraren in gebieden zoals in Afghanistan, Liberië en Sierra Leone. Sarah Ferguson vertelt in de Evening Standard "Dit alles heeft mij een betere moeder gemaakt voor mijn dochters, Beatrice en Eugenie, waardoor ik een gevoel van perspectief kreeg en waardoor ik hen kon aanmoedigen om het platform die ze hebben te gebruiken om aan liefdadigheidswerk te werken. Liefdadigheidswerk is iets wat mijn leven gered heeft. Het geeft je een doel wanneer je door zware tijden heen gaat. Zoals mijn grootmoeder altijd zei: 'Wanneer je je slecht voelt over jezelf, doe dan iets goeds voor een ander.'"

Educatie

Fergie die zet zich al 25 jaar in voor liefdadigheidsorganisatie, maar vooral haar eigen organisatie doet haar het meest veranderen. "Toen ik Children in Crisis oprichtte, geloofde ik dat er geen grenzen waren om een kind niet van educatie te voorzien. Geen enkele groepering, geloofsovertuiging of een andere omstandigheid mocht een kind zijn opleiding in de weg staan. Daarom ben ik er zo trots op dat Tom (Dannatt, oprichter van Street Child) en ik het eens zijn de naam te wijzigen van de samengaande goede doelen in Street Child." 

LEES OOK: Prinses Eugenie zet zich in voor milieu

BEELD: GETTY IMAGES, BRON: EVENING STANDARD

Laatste nieuws

Zie ook