Lief: het geboortekaartje van de baby van Roxeanne en Erik

De zangeres deelt naast emotioneel bericht nu ook het geboortekaartje op Instagram. 

Lees ook

Roxeanne Hazes zit op een roze wolk! Zij en haar vriend Erik Zwennes zijn namelijk net kersverse ouders geworden van zoontje Fender. De zangeres deelt naast een emotioneel bericht nu ook het geboortekaartje op Instagram. 

“Fender vroeg en kreeg een surfpunk flyer”, aldus de trotse moeder. En het kaartje is ontworpen door hun beider “favoriete tattoo artist Daniel Selleck en go-to vormgever Gert Jan Naber”, zo vertelt papa Erik.

Cliché

Terwijl Erik ons info geeft over het geboortekaartje, deelt Rox een nog persoonlijker bericht op Instagram waarin ze vertelt dat opeens moeder zijn best overweldigend voor haar is. "De eerste dagen amper doorgehad dat de wereld gewoon doorgaat met draaien, want alleen onze wereld bestaat even voor mij. Alle clichés zijn ineens waar en er bestaat geen mooier, grootser gevoel dan dit. Ik kan alleen maar verliefd kijken naar mijn mooie jongens, want lieve Erik, zonder jou ben ik niets. Je doet zoveel, bent nu al de beste papa die er bestaat en als ik dacht dat ik hiervoor al eindeloos veel van je hield, weet ik niet hoe ik dit gevoel kan beschrijven. Wat een avontuur, dit.”

“Ik huil zoveel, want de gedachte dat onze zoon straks groter wordt en niet meer klein, hulpeloos en alleen maar onze liefde nodig heeft wil ik niet beseffen. Dit overtreft alles wat er ooit in mijn leven is gebeurd,” aldus Rox. Aw!

Eerste kindje

Begin dit jaar liet Rox de wereld weten in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Dit ging geheel in stijl op Instagram: “Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan.We’re expecting a little bean.” De zwangerschap kwam Roxeanne niet aanwaaien, ze probeerde al een tijdje zwanger te worden maar helaas kreeg ze een miskraam. Deze zwarte periode laten ze nu achter zich: “Gelukkig mogen we nu het fijne nieuws delen dat het met onze huidige buikbaby goed gaat en dat we zonder rem aan het genieten zijn van deze prachtige fase.” 

LEES OOK: Hoera! Roxeanne Hazes is moeder geworden

 

Precies een week geleden beviel ik van onze prachtige zoon, Fender. Het gevoel van opeens moeder zijn is overweldigend en zelfs dat is een understatement. De eerste dagen amper doorgehad dat de wereld gewoon doorgaat met draaien, want alleen onze wereld bestaat even voor mij. Alle clichés zijn ineens waar en er bestaat geen mooier, grootser gevoel dan dit. Ik kan alleen maar verliefd kijken naar mijn mooie jongens, want lieve @erikzwennes, zonder jou ben ik niets. Je doet zoveel, bent nu al de beste papa die er bestaat en als ik dacht dat ik hiervoor al eindeloos veel van je hield, weet ik niet hoe ik dit gevoel kan beschrijven. Wat een avontuur, dit. Ik huil zoveel, want de gedachte dat onze zoon straks groter wordt en niet meer klein, hulpeloos en alleen maar onze liefde nodig heeft wil ik niet beseffen. Dit overtreft alles wat er ooit in mijn leven is gebeurd. Dankjulliewel voor alle lieve berichtjes en felicitaties. Ik waardeer ze enorm. Nog niet helemaal geland op deze aarde, maar het besef dat wij ouders zijn van zo’n heerlijk hummeltje, die het ook nog eens heel erg goed doet, komt steeds meer. Nu weer verder genieten van mijn alles, mijn gezin. Keep you posted! ❤️ #FenderAndrewArnoldZwennes p.s. @danielselleck & @gertjan, bedankt voor ons prachtige geboortekaartje. Fender vroeg en kreeg een surfpunk flyer. ?

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook