Wow: Trijntje heeft ineens wespentaille

Hallo killerbody!

Lees ook

Trijntje Oosterhuis voert nog steeds een strijd tegen de kilo's, maar haar inspanning wordt wel beloond met een killerbody. 

De 45-jarige zangeres plaatst regelmatig een foto op haar Instagramaccount waarbij we al goed kunnen zien hoeveel ze is afgevallen. Wat haar geheim is? Trijntje heeft hulp ingeschakeld van een kliniek voor cosmetische geneeskunde.

LEES OOK: Zo zien de kinderen van Trijntje Oosterhuis er nu uit

Alizonne

Om af te vallen volgde Trijntje de Alizonne therapie, een therapie met verschillende technieken. Volgens ontwikkelaar drs. Claudia van der Lugt, zijn drie technieken de key voor de smalle taille. Het gaat hier om een behandeling met ultrasonore trillingen om onderhuids vetweefsel aan te pakken, een bindweefselmassage om de doorbloeding van de huid en de afvoer van vloeistof en vetten te stimuleren en een dieet onder begeleiding van een arts. De arts raadt vooral voeding met aminozuren (organische stoffen) aan. Dit zit in onder andere kaas, eieren, vlees, kip en tarwe.

Reacties

Onder de foto – waar Trijntje te zien is met een inmiddels wespentaille – staat het vol met lovende reacties. "Wat zie je er fantastisch uit", "Wat een prachtig figuur" en "Wow", zijn een greep uit de talloze reacties. En wij zijn het er helemaal mee eens! You go girl!

 

Laatste nieuws

Zie ook