Politie moet ruzie Lilly en Boris Becker sussen

De ruzie liep zo erg uit de hand dat zelfs de politie moest komen opdraven.

Lees ook

De ruzie van het net gescheiden koppel Lilly en Boris Becker liep volgens de Duitse krant Bild zo erg uit de hand, dat zelfs politie er aan te pas moest komen.

LEES OOK: Vriendinnengoals: Estelle Cruijff en Lilly Becker

Een woordvoerder van de Londense politie zegt tegen de krant dat de agenten naar een 'huiselijk incident' in de wijk Wimbledon geroepen waren. "De ruziënde partijen waren de echtelieden Becker." Waar de ruzie over ging, is nog niet duidelijk, maar de politie wist de 'gemoederen tot bedaren' te brengen. Ook zou er geen aangifte gedaan zijn. 

Scheiden

Eind mei kwam het nieuws naar buiten dat het sprookje van de Beckers (een relatie van 13 jaar en een huwelijk van 9 jaar) stopt en beiden besloten hebben hun eigen weg in te slaan. Het stel leerde elkaar in 2005 kennen in Miami en gaf elkaar het jawoord in 2009. Een jaar eerder werd zoon Amadeus Benedict Edley Luis Becker geboren.

Volgens Bild stond hun relatie onder druk vanwege de financiële problemen van de oud-tenniskampioen. Hij zou zo'n 61 miljoen euro schuld hebben gehad toen hij vorig jaar failliet werd verklaard. De advocaat van het gezin liet destijds in een verklaring het volgende weten: "Het was geen gemakkelijke beslissing voor meneer en mevrouw Becker. Het welzijn van hun zoon is voor hen het belangrijkst." 

BRON: BILD, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook