50 jaar en nog steeds een killerbody: deze celebs doen ’t

Hallelujah!

Lees ook

Vijftig jaar en een lichaam hebben waar je u tegen zegt, déze celebs hebben 'm.

LEES OOK: Zien: 5x legendarische Hollywood bikini's op een rij

Halle Berry (51)

Tijdens de vijf sportmomenten die elke week op het programma heeft staan, is ze druk in de weer met een personal trainer. Maar het strakke sportregime is niet het enige waar Berry haar prachtige lijf aan te danken heeft. Zo let ze ook erg op haar voeding. De 51-jarige volgt namelijk een ketogeen dieet en om haar sportprestaties te verbeteren drinkt ze na het trainen altijd een eiwitrijke chocolade shake na de trainingen.

(Pssst, wist je dat: Eiwitten de belangrijkste bouwstenen van ons lichaam zijn? Voor een goede gezondheid en fitte lifestyle is het daarom essentieel om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen. Wij tippen: de Eiwitshake van Orangefit)

 

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) op

 

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) op

Sandra Bullock (53)

Sandra zweert bij een goede bootcamp, 'Barry's Bootcamp' welteverstaan. Het uurtje hevig-in-de-weer-zijn zou je maar liefst 1000 kilocalorieen moeten verbranden. Het wordt The Best Celebrity Workout genoemd, want niet alleen Sandra is fan, ook Kim Kardashian, Katie Holmes, Jessica Biel, Carrie Underwood en Amanda Seyfried verbranden graag de extra kilootjes op deze manier.

Nicole Kidman (51)

Hoe Nicole dat lichaam krijgt? Simpel. Veel cardio en op de crossfiets zitten. Qua eten is ze niet zo streng voor zichzelf. "Ik eet eigenlijk alles, maar wel met mate." Ook is ze verzot op schalen vol zeevruchten en koffie met heel veel schuim. Zelfs de Starbucks in Nashville weet haar go-to bestelling, aldus Nicole in People. 

Courteney Cox (52)

Naast een dagelijkse salade en het eten van veel magere producten (zoals kip en vis) cheat de actrice ook weleens. Bijvoorbeeld met pasta, brood en boter. Maar ook gaat er gerust een stukje kaas en een handvol met noten naar binnen. Naast cardiotraining doet ze ook pilates, tennis, surfen, yoga, fietsen, krachttraining en martial arts. 

Elizabeth Hurley (53)

Geen chips, snoep of brood voor Elizabeth. Ze zweert bij het drinken van grote glazen water (wat ze eigenlijk heel vies vindt). Ze zet zichzelf onder extra grote druk om fit te blijven, mede doordat ze haar eigen modelijn in bikini's heeft. Verder streeft ze ernaar om zo biologisch mogelijk te eten. Ze heeft haar eigen groentetuin, maar andere producten koopt ze bij de lokale boer. 

BRON: PEOPLE, SHAPE, GOODHOUSEKEEPING, BEELD: GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook