Déze Hollywood sterren zaten bij elkaar in de klas

Van partner-wiet-verkoper tot beste man op een bruiloft.

Lees ook

Sommige celebs gaan écht way back! Van partner-wiet-verkoper tot best man op een bruiloft. Déze mensen kennen elkaar al van 'kleins' af aan.

LEES OOK: 5 Royal BFF's: 'Wat ik nu toch heb meegemaakt!'

Cameron Diaz en Snoop Dogg

Wát een grappig duo! Vonden zij trouwens ook, want Snoop verkocht een paar wietjes aan Cameron destijds. Beiden zaten op de Long Beach Polytechnic High School in Californië. 

Britney Spears en Alicia Keys

Natuurlijk kwamen de twee nachtegaaltjes elkaar tegen op de Professional Performing Arts School in New York. 

© GETTY IMAGES

Adam Levine en Jonah Hill

Ze zaten niet alleen 'toevallig' bij elkaar op school, ze waren ook nog eens beste vrienden. Maar ook écht: Jonah voltrok het huwelijk van Adam en zijn Behati Prinsloo in 2014. #goals. 

© BSR AGENCY

Zooey Deschanel en Kate Hudson

Niet alleen zaten ze op dezelfde middelbare school, ze deden jaren later ook de film Almost Famous samen, die ook nog eens een award in de wacht sleepte. 

© BSR AGENCY

Gwyneth Paltrow en Kerry Washington

Beiden gingen ze naar de Spence School in New York. Ze waren geen beste vriendinnen, toch is Kerry lovend over Gwyneth: "Toen ik op de middelbare school zat, wilde ik heel graag in het groepje Triple Trio (een acapella-groep) omdat er echt een geweldige oudste was, genaamd Gwyneth Paltrow. Ik wilde op een dag echt president ervan worden, en toen op een dag, was ik opeens mede-voorzitter. Wat een eer was dat!" aldus Kerry in een show van Jimmy Kimmel.

© BSR AGENCY

BRON: SEVENTEEN, BEELD: GETTY IMAGES, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook