Vrouw Will Smith had seksverslaving

"Ik dacht dat alles met seks op te lossen was," aldus Jada.

Lees ook

In haar eigen Facebook talkshow Red Table Talk heeft Jada Pinkett-Smith, de vrouw van Will Smith, bekend dat ze erg verslavingsgevoelig is en dat dat in haar jonge jaren resulteerde in een seksverslaving. "Ik dacht dat alles met seks op te lossen was," aldus Jada.

LEES OOK: Zien: Will Smith doet hilarische remake van zoon Jaden's videoclip

Daarnaast ontwikkelde ze ook een obsessie voor sporten en dronk ze in haar eentje makkelijk 3 flessen wijn op een avond leeg als ze alleen thuis was. "Toen drong het wel tot me door dat ik niet helemaal goed bezig was. Ik ben er in een keer mee gestopt, maar dat is het nou juist met mij. Ik kan geen maat houden: of ik stop cold turkey of ik ben een 'binger'. Daarom moet ik altijd goed op mezelf letten, dat ik niet te obsessief met iets omga."

Clean

Jada's moeder Adrienne Banfield-Jones sprak in dezelfde aflevering over haar heroineverslaving, waar ze 20 jaar mee kampte. Inmiddels is ze al 27 jaar clean. Toch is erover spreken nog steeds moeilijk. "Ik kon de onmacht om mijn leven op de rit te houden niet verbergen en daarmee heb ik mezelf en mijn dochter veel schade toegebracht. Het was een vreselijke tijd, "aldus een geëmotioneerde Adrienne.

BRON: ANP, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook