Styliste Chantal Bles bevallen van een zoontje

Chantal Bles en Robert Doornbos hebben hun tweede kindje mogen verwelkomen.

Lees ook

Chantal Bles en Robert Doornbos hebben hun tweede kindje mogen verwelkomen, dat maakt de styliste op haar Instagram bekend. 

We wisten dat het stel een jongetje verwachten, maar het wachten was op de naam van het kindje. Het kindje, geboren op 4 juli, heet Josh Robert Doornbos. "Josh Robert Doornbos, 4-7-2018, zoveel liefde voor jou. Geluk liefde en kracht dat is wat jij ons geeft… Wat zijn wij ontzettend trots en verliefd op jou." 

Rollercoaster

Eerder deelden Chantal en Robert verdrietig nieuws. Hun dochtertje van tweeënhalf, Jada Mylena, is ernstig ziek: zij is nu in behandeling voor een grote tumor met uitzaaiingen. "Gelukkig kunnen we tussen de ziekenhuisbezoeken door ook af en toe leuke uitjes ondernemen en daar genieten we van als nooit tevoren", liet Chantal weten. Over de eerste behandeling vertelde ze dat deze goed is verlopen. "Nu op naar de revalidatie. We hebben nog een lange weg te gaan, maar deze grote stap is gezet." In 2013 was Chantal in verwachting van een zoontje, maar die zwangerschap moest na vijftien weken worden afgebroken omdat het kindje zware lichamelijke afwijkingen had.

LEES OOK: Chantal Bles deelt verschrikkelijk nieuws

BRON: INSTAGRAM, MARIE CLAIRE, BEELD: ANP

Laatste nieuws

Zie ook