André Hazes voorlopig uit de running

André Hazes ligt tijdelijk uit de running. Dat laat hij zelf weten in een bericht op Instagram.

Lees ook

André Hazes is tijdelijk uit de running. Dat laat hij zelf weten in een bericht op Instagram.

" Lieve mensen, gisteren ben ik naar de dokter gegaan vanwege een ongelooflijke pijn in mijn hoofd. Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van. " André legt ook uit dat hij zichzelf wilde bewijzen naar iedereen in Nederland, en daardoor de lichamelijke klachten die hij had totaal heeft genegeerd. "Ik haalde nachten lang door om te kunnen blijven presteren". 

LEES OOK: 'André Hazes en Monique uit elkaar'

Vader

"Altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ooit iemand tegen mij zei dat mij wat mijn vader bereikt had, nooit zal lukken… Misschien niet goed geweest, maar ik kan alleen maar hopen dat jullie hebben gezien dat ik dit kan. Zelf." De zanger geeft ook aan dat velen van zijn fans hem wel hebben gewaarschuwd voor een dip, maar dat nu de dokter voor hem heeft besloten dat hij rust moet nemen. "We hebben besloten minimaal een maand alles wat met werk te maken heeft af te zeggen en rust in te lassen. Ik hoop oprecht op jullie begrip. Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor 1 keer moet ik aan mijzelf denken. 
Ik zie jullie snel weer! ❤❤❤"

Problemen

De afgelopen maanden waren niet al te rustig voor André, eerder herenigde hij zich weer met zijn moeder met wie hij jarenlang ruzie had. Ook gingen hij en zijn vriendin Monique tijdelijk uit elkaar. De zanger was ook druk bezig met touren en gaat een nieuw tv-programma presenteren. 

 

Lieve mensen, Gisteren ben ik naar de dokter gegaan vanwege een ongelooflijke pijn in mijn hoofd. Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van. Ik wilde mezelf bewijzen naar iedereen in Nederland. Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren. Altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ooit iemand tegen mij zei dat mij wat mijn vader bereikt had, nooit zal lukken… Misschien niet goed geweest, maar ik kan alleen maar hopen dat jullie hebben gezien dat ik dit kan. Zelf. Ook hebben velen van jullie mij gewaarschuwd dat als ik niet op zal letten ik in een dip terecht zal gaan komen. Na een lang gesprek heeft de dokter voor mij besloten, en ik zeg het met veel pijn in mijn hart, dat ik rust moet nemen. We hebben besloten minimaal een maand alles wat met werk te maken heeft af te zeggen en rust in te lassen. Ik hoop oprecht op jullie begrip. Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor 1 keer moet ik aan mijzelf denken. Ik zie jullie snel weer!❤❤❤

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Laatste nieuws

Zie ook