Prins Charles is dé tuinierexpert en zo ziet dat eruit

Een grote droom komt uit voor prins Charles.

Lees ook

Een grote droom komt uit voor prins Charles. Hij mag binnenkort in het BBC programma Gardeners' World vertellen over zijn grootste passie: tuinieren. 

LEES OOK: Een royal boompje opzetten, zó doe je dat

Charles nodigt de presentator, Adam Frost, uit op het Highgrove House landgoed. De uitzending is op 18 juli te zien en er wordt verteld over het beheer van de Cornwall Estate dat uit zo'n 53.000 hectare land bestaat. Ook komen plantenziekten en -plagen aan bod. 

Prins George

Charles zou dolgraag zijn passie willen overdragen aan zijn kleinzoon George. Die heeft volgens hem zelfs al een paar bomen geplant, die op Highgrove staan. Hij zei in een ander tuinprogramma van BBC Radio 4 ooit: "Je weet maar nooit welke interesses ze later zullen hebben. We hebben hier samen een stuk of twee bomen geplant, samen de aarde geschept. De manier is om als ze klein zijn ze elke keer te laten zien hoe de boom is gegroeid. En dan hopen dat ze het interessant blijven vinden."

Groene vingers

Wij zijn ervan verzekerd dat het een informatieve uitzending wordt, want die Charles is vanaf kleins af aan bezig met zijn groene vingers. We twijfelen niet aan zijn vakkennis, kijk maar mee ↓

Er wordt vakkundig geroken.. 

.. aan alles eigenlijk. 

En alles wordt nauwlettend in de gaten gehouden. 

Weer wordt er gesnuffeld..

Én nogmaals. Het houdt niet op!

Zelfs Camilla doet even mee…

De Britse prins weet de weg tussen het groen te vinden..

.. en doet bij een zonnig plekje niet moeilijk om een kiekje te nemen. 

Hij stamt wat aan..

…doet er nog een schepje bovenop…

…en maakt het geheel professioneel af. 

Charles vindt het allemaal geweldig, dus we zijn blij dat hij eindelijk zijn zegje op televisie over zijn passie mag doen.

BRON: BBC, BEELD: GETTY IMAGES

Laatste nieuws

Zie ook