Badr Hari is niet meer ‘de man die hij toen was’

Hari geeft eenmalig een interview.

Lees ook

Badr Hari is niet meer de man die hij ooit was toen hij zijn biografie schreef. Dat laat hij weten in een interview in de nieuwe LINDA. 

De bokser geeft eenmalig een interview met het blad. Hij vertelt onder andere dat hij het heftig vond toen hij hoorde van de dood van zakenman Koen Everink, die hij destijds 'grote, vette leugenaar' noemde. Hari mishandelde Everink in 2012, tijdens het dancefeest Sensation in de Amsterdan Arena.  "Doordat je met zo'n man iets meemaakt wat negatief is, waarna je zeven maanden in de gevangenis zit, wordt zo'n persoon toch onderdeel van je leven" aldus Hari.

LEES OOK: Estelle Cruijff: "Alle ellende heeft me wijzer gemaakt"

Dochter

Ook vertelt de 33-jarige in het interview dat zijn laatste keer in de gevangenis 'de moeilijkste van allemaal' was. Volgens hem kwam dit doordat hij zijn dochtertje van vijf, Amber, thuis achterliet. "Papa was dan aan het trainen", vertelde haar moeder haar dan. Volgens LINDA. wil Badr zo eerlijk en open kunnen zijn tegenover zijn dochter. "Nee, ik schaam me niet om haar te zeggen wat ik heb gedaan. Ik ben een vader, ze moet trots op me zijn." 

Waarom?

In het interview werd ook het volgende vermeld: 'Waarom wij Badr een podium geven? Het interview met Badr werd ons aangeboden en de kickbokser spreekt zelden met pers. We begrijpen de controverse rond deze man, maar goede journalistiek is ook deze kant van het verhaal laten horen. 'Het moest geen PR-verhaal worden, aldus LINDA. 

BRON: LINDA, BEELD: ANP, INSTAGRAM

Laatste nieuws

Zie ook