Willem-Alexander en Máxima in oktober naar Engeland

Uitnodiging-alert!

Lees ook

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zullen in oktober Engeland bezoeken voor een officieel staatsbezoek. Dat maakt de Rijksvoorlichtingsdienst vandaag bekend.

Op uitnodiging van koningin Elizabeth zal het koninklijk paar 23 en 24 oktober afreizen naar onze westerburen. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst herbevestigt het bezoek de "uitstekende banden tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk, als 'North Sea Neighbours' gebaseerd op gedeelde waarden in het verleden, heden en de toekomst." Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken zal de koning en koningin vergezellen. 

LEES OOK: Ninja Oranjes: 27 uur gáán op Curaçao

Bling

Het betekent hopelijk heel veel leuke kiekjes van onze Oranjes met de Queen, William, Kate en hopelijk ook Harry & Meghan, als laatstgenoemden niet toevallig net in Australië en Nieuw-Zeeland zijn. Máxima zal sowieso uitpakken, met een beetje mazzel gaat de complete Stuart parure mee of de saffieren. Taminiau is vast al vlijtig aan het naaien!

Extra leuk: de Oranjes logeren ook nog eens op het paleis. Dat was wel anders toen bijvoorbeeld Filip en Letizia naar Engeland afreisden, die zaten 'gewoon' in een hotel.

BRON: RIJKSVOORLICHTINGSDIENST, BEELD: ANP

 

 

Laatste nieuws

Zie ook